Aanmeldings-app is live!

Aanmeldings-app is live!
“Heb jij het mailtje al gestuurd voor de kerk zondag?” Voortaan kan dat veel gemakkelijker via de nieuwe app die we daarvoor gemaakt hebben!
Met één druk op de knop kun je je aanmelden voor de komende kerkdienst, of zelfs voor kerkdiensten die er nog aan zitten te komen.
Op vrijdag of zaterdag krijg je automatisch de bevestiging in je app en als je wilt ook per e-mail.
We hebben heel erg op de privacy gelet, dus je hoeft maar heel weinig gegevens in te vullen, en alles wordt maximaal drie weken bewaard. En afmelden gaat ook heel eenvoudig via de ‘Vergeet mij’ optie.
Het systeem helpt ook het Coronateam, omdat het toewijzen van plaatsen op zondagmorgen eenvoudiger en sneller gaat, waardoor wahttijden voorkomen worden. En als er ondanks alle maatregelen dan toch iets gebeurt is met één druk op de knop te zien wie er geweest zijn in een kerkdienst, zodat we direct maatregelen kunnen nemen.
Scan onderstaande barcode met je smartphone en je kunt de app gemakkelijk installeren. Hoe meer mensen er mee doen, hoe gemakkelijker het wordt! Natuurlijk blijven de bestaande manieren om je aan te melden (via e-mail of telefoon) ook gewoon werken.

Klik hier voor hulp bij de installatie en het gebruik van de app!
terug